Napjainkban rengeteg fogászati cikk fellelhető az interneten, a magazinokban, ám egyik sem olyan, ahová szívesen visszatérnénk, hogy a „folytatás”-ról le ne maradjunk.

Egy kicsit furcsa elképzelés olyan blogot készíteni, ami a fogászattal foglalkozik, és egyszerre szórakoztat. A szórakozás és a fogászat olyan témakör, mely a lehető legtávolabb áll egymástól. Ez egy olyan kihívás, amit nem hagyhattunk szó nélkül. Ezért indítottuk útjára ezt a blogot.

A fogpótlás blogot – ami természetesen nemcsak a fogpótlásról szól – a Bátorfi Fogászat támogatja. Ebből adódóan a blogon keresztül be lehet jelentkezni a fogászatra, valamint bármilyen kérdés feltehető, amire szakemberek válaszolnak, de az alapvető cél a szórakoztatás.

A blogon megjelenő tények és érdekességek mindegyike összefüggésben áll a fogászattal. A tények is könnyen megtalálhatók lesznek, valamint reméljük, hogy mindenki kellemesen tölti nálunk az idejét.

Lesz a blogon tudástár azok számára, akik szeretnének kicsit többet tudni a fogászati kezelésekről, ami előtt éppen állnak. Lesznek történelmi tények, valamint híres emberekről is szólunk, főként olyan anekdoták formájában, ami a fogaik állapotával függ össze.

A vicces történetekről és a videókról se feledkezünk meg, hiszen, mint korábban szó volt róla, a cél a szórakoztatás.

Minden új bejegyzésről hírt adunk a Bátorfi Fogászat Facebook oldalán, annak érdekében, hogy senki ne maradjon le a „folytatásról”.

A blog folyamatosan bővül, ezért, ha valami nem található, akkor érdemes néhány nap múlva visszatérni. A kíváncsi látogatók javasolhatnak témákat, amikről szívesen olvasnának. Ezt megtehetik a Kapcsolat oldalon keresztül.

Bármilyen kérdést fel lehet tenni a bejegyzések alatt hozzászólásként. Igyekszünk ezeket a lehető leghamarabb megválaszolni.

A bejegyzések alatt található egy kereső, amivel könnyedén lehet keresgélni a bejegyzések között szó vagy kifejezés alapján.

Reméljük, mindenki jól érzi magát nálunk, és választ kap a felmerülő kérdéseire. Amennyiben mégsem, akkor azonnal írjon nekünk!

Tisztelettel:

Franky Silver
Fogászati blog admin